A konzultáció és a kombinált kezelés menete röviden:

Stúdiónkban nincs váró, nincs várakozási idő. Megkérünk minden kedves vendéget, hogy pontosan (ne túl korán, főleg ne későn) érkezzen a kezelésre. A konzultáció, kezelés azonnal kezdődik és kiszámíthatóan végződik.

Konzultáció 1. rész (kb.20 perc): stúdiónk bemutatása, az általunk nyújtott kombinált kezelés ismertetése és az Ön állapotának felmérése. Amennyiben nem áll fent kezelést kizáró tényező, és Ön részt szeretne venni a programunkban, megkezdődik a konzultáció 2. része.

A kezelés ellenjavallt vagy nagymértékben hatástalan az alábbi esetekben: katt ide

Amennyiben, Ön nem szeretne vagy állapota nem engedi, hogy a programban rész vegyen a konzultáció lezárult.

Konzultáció 2. rész (kb. 20 perc): mely folyamán a gerincprobléma kiváltó okát térképezzük fel és időpontot egyeztetünk a kombinált kezeléssorozat megkezdésére. Amennyiben Ön messziről érkezik hozzánk vagy csak úgy gondolja, hogy így kényelmesebb, akkor rögtön a konzultáció után elkezdődhet a kezelés, amennyiben ezzel kapcsolatosan előre egyeztetett a személyzettel.

Kombinált kezelések menete (kb.120 perc!):

A kezelés teljes időtartama alatt, kizárólag Ön és a személyzet tartózkodik a stúdióban, a kezelést más vendég nem zavarja meg.

Kérjük, kényelmes ruházatban érkezzen vagy hozzon magával.

– A kezelés első szakasza (10 perc): SMR henger használata, mely képes egyszerre oldani és nyújtani a feszes izomzatot. Speciális torna, mely nyújtó és gerinc stabilizációs gyakorlatokat tartalmaz.

– A kezelés második szakasza (36 perc): Ceragem Master V3 masszázságy (állítható erőséggel), teljes gerinckezelés.

– A kezelés harmadik szakasza (45 perc): DOC dekompressziós ágyon történő (nyaki vagy/és ágyéki gerinc) kezelés, mindkettő esetén 2 x 45 perc.

– A kezelés negyedik szakasza (15 perc): a kezelt rész jegelése.

Néhányan már az első pár kezelést követően jelentős javulásról és fájdalomcsökkenésről számolnak be. A hosszú távú panaszmentesség eléréséhez, a probléma függvényében 5 – 10 – 15 alkalmas kúra szükséges.A kezelések hatásfoka nagymértékben függ a kezelések gyakoriságától és a megfelelő mennyiségű napi rendszeres víz fogyasztásától. Ajánljuk a heti 3 vagy akár 4-5 kezelést, és a napi 2-3 liter víz bevitelét, egész napra elosztva!