Ceragem Master V3: masszázságy (állítható erőséggel), teljes gerinckezelés.

Stúdiónkban lehetősége van kizárólag a Ceragem masszázságy használatára, melyben egy 36 és egy 18 perces, ( = 56 perc) személyre szabott kezelést kap.

Néhány állapot esetén a kezelés ellenjavallt! katt ide

A Ceragem kezelések hatásfoka nagymértékben függ a kezelések gyakoriságától és a megfelelő mennyiségű napi rendszeres víz fogyasztásától. Ajánljuk a heti 3 vagy akár 4-5 kezelést, és a napi 2-3 liter víz bevitelét, egész napra elosztva!

Ceragem Master V3 jellemzők

Automata termomasszázs készülék, amely igazodik az Ön gerincéhez

A Ceragem Master V3 elsőként valósítja ezt meg!

A gerinc hossza egyénenként változó, ugyanúgy mint a testmagasság.
A Ceragem Master V3 feltérképezi a gerincet és az összegyűjtött adatok alapján egyedülálló, személyre szabott gerincterápiás programot biztosít testének.

gerinc, gerincsérv, jó gerinc stúdió, gerinc Pécs, gerincsérv Pécs

Okos INNOVÁCIÓ

  • A CERAGEM Master V3 olyan gerinc-letapogatási technológiát használ, amilyet ezelőtt egyetlen automatikus termomasszázs készülék sem alkalmazott. A készülék APMS (Fejlett Projektmozgató Rendszer) funkciója segítségével kifejezetten az Ön testéhez igazított gerincterápiát biztosít.
  • 6 fokozatú intenzitás szabályozás és a 12 specifikus masszázsprogramsegítségével mindenkori fizikai állapotuknak megfelelően, teljesen személyre szabottan használhatják a készüléket.
  • Lazuljon el a masszázs és a relaxációs zene együttes segítségével. Élvezze a praktikus formatervezés gyakorlati előnyeit.

Gerinc-letapogatás

belső projektor a fejtől a medencéig végigpásztázza a testet, megméri a gerinc hosszát és letapogatja annak görbületeit. Ezen adatok ismeretében az Ön testi adottságainak legmegfelelőbb masszázst nyújtja. A nyaktól az ágyékig, a csigolyák mentén végighaladva a belső projektor a gerinc menti akupunktúrás pontokat is stimulálja. Ezek a pontok (a csigolyák mentén elhelyezkedő meridián akupresszúrás pontjai) minden embernél más és más helyen találhatók.

gerinc, gerincsérv, jó gerinc stúdió, gerinc Pécs, gerincsérv Pécs

APMS (Fejlett Projektormozgató Rendszer)

Ez a forradalmi újítás nagyobb kényelmet és hatékonyságot biztosít masszázs közben. A készülék analizálja a gerinc sajátosságait. Az információk birtokában, az automata fel-le mozgó projektor automatikusan igazodik a felhasználó testi adottságaihoz.

Szabályozható masszázserősség

Az APMS amellett, hogy automatikusan igazodik a gerinc görbületeihez, 6 fokozatú intenzitás szabályozást is lehetővé tesz. Ennek segítségével kiválasztható a kívánt erősségű masszázs.

gerinc, gerincsérv, jó gerinc stúdió, gerinc Pécs, gerincsérv Pécs

12 MASSZÁZSPROGRAM

A CERAGEM Master V3 készülékben 12  orvosok által kifejlesztett programok találhatók, amelyek az alternatív gyógyászat tapasztalatainak figyelembevételével kerültek kialakításra. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!

gerinc, gerincsérv, jó gerinc stúdió, gerinc Pécs, gerincsérv Pécs

gerinc, gerincsérv, jó gerinc stúdió, gerinc Pécs, gerincsérv Pécs

Egészen rendhagyó módon ötvözték kutatók a keleti és nyugati orvoslást, ennek köszönhetően született meg a Ceragem Master V3 készülék, ami többféle terápiát egyesít. Ezek közé tartozik a gerincnyújtás, kiropraktika, masszázs, moxa, hőterápia és az akupresszúra. 

A ráfekvést követően egy belső projektor először a fejtől a medencéig végigpásztázza a testet, megméri a gerinc hosszát és letapogatja annak görbületeit. Ezzel a forradalmian új technológiával komplex támogatást tudunk nyújtani az egész testnek. Ezt követően a 3D-s mozgás segítségével igyekszik pontosan visszaalakítani akár az oldalirányú, akár a csavarodásos elváltozást a gerincben. Mindeközben a fél-drágakőből készült kezelőfej, 40-60 Celsius fokos, A-típusú infravörös hőt juttat be mélyen a szöveti részekbe, ezáltal intenzívebbé téve a keringést.

Ahol javul a keringés, ott javul a test!

A Jáde kőből kialakított görgő a gerincoszlop két oldalán található meridiánok, akupresszúrás pontjait stimulálva halad végig, időközönként megállva a program által meghatározott helyeken, ezáltal folyamatosan korrigálja a csigolyákat.

gerinc, gerincsérv, jó gerinc stúdió, gerinc Pécs, gerincsérv Pécs

Mivel a termo-akupresszúrás készülékek a szervezet öngyógyító képességét indítják be, így újra visszaállítja testünk normális működését. Helyrehozzák a csigolyák rendellenességeit, leveszik a rendellenes nyomást az ideggyökökről, így nemcsak a zsibbadások, fájdalmak szűnnek meg a végtagokon, gerincen, hanem a szervek is intenzívebben kezdenek el működni.

A relaxációs hatás fokozása érdekében a gép a termo-masszázst zeneterápiával is kombinálja, ez hozzásegíti Önt egy mély meditatív állapot és relaxáció eléréséhez, a masszázs élvezete közben.

Több infó:

https://ceragembuda.hu/ceragem-master-v3-htm/