Kapcsolat:

Bejelentkezés, időpont módosítás, időpont lemondás:

Bejelentkezés menete:

Bejelentkezésével Ön automatikusan elfogadja az alábbi feltételeket:

Vendégeinket telefonon történő előzetes időpont egyeztetés (bejelentkezés) után tudjuk fogadni. SMS-ben, e-mailben történő bejelentkezésre, lemondásra, módosításra nincs lehetőség. Az időpont foglalása a visszaigazolással érvényes.

Bejelentkezéskor a következő személyes adatok megadása szükséges: név, telefonszám, esetenként egyéb adat (pl.: életkor, melyik kezelésre szeretne bejelentkezni). Ezen adatok akár szóban akár írott formában történő megadásával, Ön automatikusan elfogadja az adatvédelmi szabályzatunkban foglaltakat, ahhoz kifejezetten hozzájárulását adja.

Korábban érkezés: mivel stúdiónkban nincs váró, nincs várakozási idő sem! A kezelésre kérjük pontosan (ne túlzottan korán, 2-3 perccel nincs probléma) érkezzen, a kezelése azonnal kezdődik.

Időpont módosítása, időpont lemondása:

Ha az Önnek fenntartott időpontban, valamilyen okból nem tud megjelenni a stúdióban, szíveskedjen időben jelezni! Ezt az időpontot bizonyára szívesen igénybe venné valaki más.

Késés esetén:

Kérjük az Önnek fenntartott időpontra érkezzen pontosan! Ha elkésik és emiatt a kezelése nem kezdődik meg az előre megbeszélt időpontban és van Ön után közvetlenül beírt kezelés, akkor a késés időtartamát az Ön kezelési idejéből vonjuk le, mivel az Ön után érkezők kezelésének is pontosan kell kezdődnie.

gerinc, gerincsérv, jó gerinc stúdió, gerinc Budapest, gerincsérv BudapestA kezelés elutasításának jogát fenntartjuk!

Megértésüket köszönjük!

Jó Gerinc Stúdió Budapest

Cím: 1094 Budapest IX. kerület, Balázs Béla u. 27/A.
Telefonszám: (hétköznap 09:00 – 17:00): 06 70 / 584 54 55
E-mail: jogerinc@yahoo.com

Stúdiónk a IX. kerület megújult, rehabilitációs részén található.

Parkolás az épület előtt, fizetős övezet (350 Ft./óra), 100 – 200 méteren belül mindig van szabad hely.

Tömegközlekedés: Néhány perces gyaloglással elérhetők a 3-as metróvonal Klinikák és Nagyvárad tér metróállomásai, 10 perc sétára található a 4-6-os villamos Mester utcai megállója, míg a 24-es villamos Balázs Béla utcai megállója 200 méterre, a 2-es villamos Haller utcai megállója pedig csupán 300 méterre helyezkedik el.