Masszázs

Stúdiónkban lehetősége van kézi masszázsra is, melyet a stúdiót vezető kollégánk végez. 

Bemutatkozás:

Szabó Péternek hívnak. Lassan kilenc éve foglalkozom masszázzsal, gyógyítással, hivatásként. Gyógy – és Sportmasszőrként kezdtem a pályafutásomat és a mai napig bővítem a tudásomat. Nagyon sok tapasztalatot tudtam szerezni szállodai területen az elmúlt években, ebből közel kettő éven keresztül masszázs/gyógyászat részlegvezetője voltam. Mai napig hatalmas kedvvel és odaadással végzem a munkámat, amiben a mindennapos pozitív visszajelzések erősítenek. Kettő éve foglalkozom a dekompressziós terápiával és jelenleg a legfejlettebb és leghatékonyabb terápiának (műtét nélküli gyógyulás) tartom a porckorongsérvben szenvedők számára, hiszen dekompressziót egymaga az ember nem tud elérni, ehhez speciális ezközök szükségesek. Minden gyógyulni és/vagy relaxálni kívánó vendégemet nagyon sok szeretettel várom. Hiszen,

’’ Önmagunk megtalálásának legjobb módja,
   ha elveszünk mások szolgálatában. ’’
 
Mahatma Gandhi

Végzett kezeléseim:

Reumatológiai problémák kezelése

Mozgásszervi és reumatológiai problémákat eredményező izomgörcsök, izomspazmusok, húzódások és egyéb rendellenességek kezelése. A kezelés testreszabottan történik, az adott problémával foglalkozunk, és próbáljuk a kiváltó okot megszüntetni.

Árak: 30 perc – 5.000 Ft.
          60 perc – 8.000 Ft.
          90 perc – 12.000 Ft.

Sportmasszázs

Sport területén alkalmazott , testreszabott, sport sérülések után rehabilitációs, regeneráló masszázs, mely erősebb a megszokottnál, oldja az izmok akaratlan feszülését.

Árak: 30 perc – 5.000 Ft.
          60 perc – 8.000 Ft.
          90 perc – 12.000 Ft.

Frissítő svéd masszázs aromaolajjal

Általános frissítő/relaxáló masszázs

Árak: 30 perc – 5.000 Ft.
         60 perc – 8.000 Ft.
         90 perc – 12.000 Ft.

Csontkovácsolás – 50 perc – 12.000 Ft.

A kezelés testre szabottan történik, kombinált kezelés. (Masszázs, köpöly, FASCIA kezelés). A csontkovácsolás elmélete szerint a mozgáskorlátozottságot valamely ízület működésének gátoltságát, úgynevezett ízületi blokkok okozzák. A mozgásszervrendszer harmóniájának visszaállításával a belső szervi problémákat is megszüntethetjük. A csontkovácsolás célja tehát, a test szimmetriájának a helyre állítása, vagy az arra való törekedés.
Javallott: mozgásszervi betegségnél, idegbecsípődéseknél, ficamoknál, ízületi sérüléseknél.
Ellenjavallatai: a gerinc daganatos betegsége, nyaki borda, nagyfokú csontritkulás, a nyaki erek meszesedése, kiszakadt porckorong sérv, nyitott hátgerinc, Spondylolisthesis (csigolyaelcsúszás) , csigolya ívszakadás, heveny gyulladásos állapot, terhesség, friss gerincsérülés, a műtétek utáni 6-8 hetes időszak.

Köpölyözés (Kérhető bármelyik masszázshoz, vagy a masszőr javasolhatja, az árak tartalmazzák ezt.)

A köpölyözés során a vákuum hatására, a kezelt területen, a kapillárisok kitágulnak, ez friss vér és több oxigén beáramlását teszi lehetővé, ami egyenletesen átjárja a kötőszöveteket. Az elhasznált vért, a nyirok- és anyagcsere végtermékeit a véráramba pumpálja, amelyek a vesék irányába áramlanak. Megtisztítja a szöveteket a salakanyagtól. A vákuum szívóhatásával vérbőséget okoz az adott területen, javul az itt lévő bőr, izom, valamint a területhez tartozó belszervek vérellátása, vérkeringése, anyagcseréje, valamint a helyileg fellépő vérbőség aktivizálja a szervezet egy vagy több meridiánját, s így fokozza a bioenergia áramlását.

Időpont egyeztetésért kérem, telefonáljon❗️

📞+36 70 / 584 54 55📞